Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Телефон 0700 18 700 за справки за ДДС регистрация


admin

Status: Offline
Posts: 1385
Date:
Телефон 0700 18 700 за справки за ДДС регистрация


01 юни 2008
Денонощно на телефона за информация на Националната агенция за приходите могат да се правят автоматични справки за регистрираните по ДДС фирми. Телефонът е 0700 18 700. Информацията е идентична с тази в Публичния бюлетин на НАП за регистрираните по Закона за данък върху добавената стойност лица, публикуван на www.nap.bg.

На посочения телефонен номер клиентите на агенцията могат да получат и информация за срокове за деклариране и плащане, указания за попълване на декларации и документи.
Служителите ще отговарят и на въпроси, свързани с ползване на електронните услуги на НАП, справки за здравноосигурителния статус, сигнализиране за данъчни или осигурителни нарушения или корупция, както и на други запитвания.
За периода от 17 март до 17 май тази година информационният център на НАП е обслужил над 11 000 телефонни обаждания, а служителите му са отговорили на над 1100 имейла. Автоматичната услуга за справка за ДДС-регистрация е ползвана 3000 пъти, съобщи news.bg.
Предстои в бъдеще да се внедрят автоматични справки и за здравно-осигурителен статус на клиентите, както и модул за изходящи телефонни обаждания за просрочени данъчни или осигурителни задължения, допълват от НАП.
Информационният център на агенцията е с работно време от 9.00 до 17.30 ч. всеки делничен ден, като обаждането се таксува на цената на един градски разговор за абонати на БТК и според тарифния план за абонати на мобилните оператори.
Запитвания могат да се изпращат и на имейл адрес: infocenter@nra.bgТози E-mail адрес е защитен от спам ботове, трябва Javascript поддръжка, за да го видите


източник:Икономически портал на регион Стара Загора

__________________
Page 1 of 1  sorted by
 
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard